Go

Contact Us in Albania

  • Phone: 01302 811319
  • Email: 
  • Mailing Address:  Some office address in Albania, TBD

Contact Us in the UK

  • Phone: 01302 811319
  • Email: 
  • Mailing Address:  24 Elmfield Road, Hyde Park, Doncaster, South Yorkshire DN1 2BA

Contact Us in the US

  • Phone: 202.468.4571
  • Email: 
  • Mailing Address: PO Box 5188 Wheaton, IL 60189-5188

Bordi i të besuarve

Abi Byrd

Abi është një dhjake e shërbesës së grave në kishën baptiste të Stërling Park dhe mësuese pianoje. Ajo ka një zell të madh për dhënien e mësimeve mbi shkrimet biblike dhe është një nga udhëheqësit e grupeve të punës me gratë në panairet biblike të drejtuara nga Simian Trust. Abi dhe familja e saj kanë kaluar disa vite të jetës së tyre duke jetuar e shërbyer si misionarë në Kosovë. Tashmë Abi jeton në Virginia (SHBA) së bashku me burrin e saj Brad dhe katër fëmijët e tyre, si dhe një qen dhe një kameleon. 

  

Trustee: Ralph Depping     Ralph Deppingf

Ralph është një inxhinier programues që punon në industrinë e radiotelevizionit dhe transmetimit si dhe shërben si plak kishe në Kishën ku ai është rritur, Carrigaline Baptist. Atë e nxiti vizioni i Radstock për kishat lokale që mund të krijojnë lidhje së bashku në mision mbarëbotëror dhe që se si Carrigaline mund të përfshihet gjithashtu në këtë gjë. Ralph-i është i martuar me Cherie-n dhe ata janë bekuar me tre fëmijë të vegjël. Në një pjesë të kohës së lirë, përpos atyre më lart, ai përfshihet si mbështetës  i sportit Munster rugby si dhe i pëlqen të japë kontributin e vetë si pjesë e bordit të prindërve në shkollën fillore.  

Mike Gibson

Profil që do të shtohet së shpejti

 

Katy Jones Parry

Profil që do të shtohet së shpejti

 

     Mike McKinley

Mike McKinley shërben si pastor i kishës baptiste Sterling Park në Sterling, VA (USA). Ai është i martuar me Karen (dhe kanë pesë fëmijë të jashtëzakonshëm!) Edhe ai është i pasionuar pas kishëmbjelljes, bejzbollit dhe futbollit amerikan. Mike ka shkruar libra të shumtë ndër to përmendim :"Church Planting is for Wimps" "Am I really a Christian?";  dhe essenë: "How Christ's Final Day Changes Your Every Day". Gjithashtu Mike jep kontributin e tij duke punuar në 9marks.org dhe Christianity.com

Back to Top