Go

Contact Us in Albania

  • Phone: 01302 811319
  • Email: 
  • Mailing Address:  Some office address in Albania, TBD

Contact Us in the UK

  • Phone: 01302 811319
  • Email: 
  • Mailing Address:  24 Elmfield Road, Hyde Park, Doncaster, South Yorkshire DN1 2BA

Contact Us in the US

  • Phone: 202.468.4571
  • Email: 
  • Mailing Address: PO Box 5188 Wheaton, IL 60189-5188

Ekipi Mbështetës i Rrjetit

RUTH BELLERBY

Personalities: Ruth    Ruth Bellerby është Administratore e rrjetit Radstock për Mbretërinë e Bashkuar.  Ajo ia ka kushtuar jetën e saj Jezusit qysh në moshën 10 vjecare, që në momentin kur ajo u zhvendos me gjithë familjen e vetë në Spanjë, ku prindërit e saj shërbyen si misionarë për rreth katër vjet. Mbasi u kthye sërisht në Mbretërinë e Bashkuar, ajo përfundoi studimet e larta dhe ndoqi një karrierë të gjatë pune deri në momentin që iu bashkua skadrës së Radstock në Prill 1997. Ajo filloi të punojë me Radstock në 1999. Ajo është e martuar me David dhe ata jetojnë së bashku në Doncaster, në jug të Yorkshire ku që të dy janë anëtarë të kishës baptiste të Bentley - it.  

kontakto me  Ruth:

AMY TYSON

Amy shërben si editor i blogut të Radstock dhe programuese e letrave elektronike dy mujorshe. Ajo jeton në Kalifornia së bashku me bashkëshortin e saj Adam, dhe dy djemtë e tyre.  

 

Katy Jones Parry

Drejtore e Komunikacionit : 

 

Anne Honey

Kordinatore e eventeve dhe marrdhënieve me publikun. : 

Back to Top