Go

Contact Us in Albania

  • Phone: 01302 811319
  • Email: 
  • Mailing Address:  Some office address in Albania, TBD

Contact Us in the UK

  • Phone: 01302 811319
  • Email: 
  • Mailing Address:  24 Elmfield Road, Hyde Park, Doncaster, South Yorkshire DN1 2BA

Contact Us in the US

  • Phone: 202.468.4571
  • Email: 
  • Mailing Address: PO Box 5188 Wheaton, IL 60189-5188

Kishat anëtare

Radstock është një rrjet kishash të lidhura për mision.

Gjithashtu ti dhe kisha juaj, mund të bëheni pjesë e Rrjetit të kishave në Radstock dhe të lidheni për mision mbarëbotëror !

RRJETI I KISHAVE ANËTARE TË RADSTOCK

Albania

“Kisha e Dishepujve”, Durrës

 

“Kisha Eagles”, Tirana

 

“Kisha Ujë e Gjallë”, Berat

“Kisha Zoti të do”, Cërrik

 

“Kisha Ungjillorë”, Sukth

 

“Nxënësit e Jezusit”, Shkodër

Bosnia-Herzegovinia

Kisha Baptiste e Krishterë, Sarajevo

 

Kisha Baptiste e Konjicës, Konjic

Iceland

Loftstofan

Ireland

Kisha Baptiste “Carrigaline”, Carrigaline

Kosova

“Dyert e Hapura”, Gjilan

 

“Rruga e Paqes”, Peja

Mongolia

Ariun Undes, Ulaanbataar

 

Kisha “Eternal Love”, Ulaanbataar

 

Rrjeti “Salvation of Jesus”, South Gobi

 

Universiteti Ndërkombëtar “Seeds Mongolia”, Ulaanbataar

 

Kisha “World Harvest”, Ulaanbataar

Myanmar

Rrjeti i Kishës “Grace Family”, Yangon

 

“Kisha Ungjillore e Krishterë Myanmar” e Mindat dhe Chitsaw

Russia

Kisha “Elista Baptist”, South Russia

 

Kisha D1

 

Kisha K1

 

Kisha “New Life”, Astrakhan

Ukrainë

Kisha Presbiteriane e Reformuar “Big City” Kyiv

 

Kisha Presbiteriane “Liberty”, Kyiv

Angli

Kisha e Komunitetit te Aigburth, Liverpool

 

The Crowded House”, Sheffield

 

Kisha e Lire Ungjillore e Knighton, Leicester

 

ChristChurch”, Redbourn

 

Kisha Baptiste  e  Stopsley, Luton

 

Urban Life”, Derby

Shtetet e Bashkuara te Amerikës

Kisha e Kryqit, Mahomet Illinois

 

Kisha e Pare Baptiste, Henryville Indiana

 

Kisha e Hirit, White Lake Michigan

 

“Grace DC”, Washington DC

 

Kenwood Baptist”, Louisville, Kentucky

 

Kisha “Pillar Dumfries”, Virginia

 

Kisha e Restaurimit, , Washington, DC

 

Kisha Baptiste “Sterling Park”, Sterling, Virginia

 

Kisha e lire Ungjillore  “Orchard” Barrington, Illinois

Zambia

Rrjeti “Lordsway Ministries”

 

Back to Top