Go

Contact Us in Albania

  • Phone: 01302 811319
  • Email: 
  • Mailing Address:  Some office address in Albania, TBD

Contact Us in the UK

  • Phone: 01302 811319
  • Email: 
  • Mailing Address:  24 Elmfield Road, Hyde Park, Doncaster, South Yorkshire DN1 2BA

Contact Us in the US

  • Phone: 202.468.4571
  • Email: 
  • Mailing Address: PO Box 5188 Wheaton, IL 60189-5188

Shqip

Trajnim nga Akademia Radstock

0

postuar Nga Ada Manushi

Lexo këtu “Radstock Albania”  ka privilegjin dhe gëzimin e madh të mirëpresë në hapjen e Akademisë Radstock: “Trajnimin intensiv për Kishëmbjellës". Trajnimi është i hapur për njerëz nga çdo vend ...

Vazhdo te lexosh…

Hyrje në Seminarin e Prezantimit Biblik

0

postuar Nga Ada Manushi

Rregjistrohu “Radstock Albania” ka privilegjin të organizojë Seminarin një ditor mbi "Mësimin dhe Interpretimin Biblik" si dhe t’ju ftojë e t 'ju mirëpresë në të.  Synimi i këtij eventi qëndron në trajnimin ...

Vazhdo te lexosh…

Tryeza e Rrumbullakët në Shqipëri, 08 - 10 Mars, 2017

0

postuar Nga Kara Callaghan

  REGJISTROHU KETU.    Vëllezër dhe motra eja të merrni pjesë së bashku me ne, në Tryezën e Rrumbullakët të Radstock, në datat 08 – 10 Mars 2017. Eventi i Tryezës së Rrumbullakët do të theksojë ...

Vazhdo te lexosh…

Tags:  berat,  kishe-mbjellje,  durres,  sukth,  tryeza e rrumbullaket shqiptare

DUKE SHTRIRË MË THELLË RRËNJËT - Nga Gregor Menga në T'VO

0

postuar Nga Gregor Menga

  "Kohët e fundit, Gregori dhe familja e tij morën një thirrje për të shkuar në një qytet të ri me qëllimin për të filuar marëdhënie të reja në komunitet si dhe për të ngritur e mbjellë një ...

Vazhdo te lexosh…

Tags: ballkan, kishembjelles

DJE ISHTE NJE DITË E VEÇANTË - Nga Gregor Menga në T'VO

0

postuar Nga Gregor Menga

M, një besimtare e re dhe 16 vjeçare, mori pjesë në takimin e grupit të shtëpisë për herë të dytë. Ajo bëri pyetje gjatë gjithë kohës.  Kështu na u desh të ndryshonim planin tonë të studimit, kur ...

Vazhdo te lexosh…

Tags: shqiperia, kishembjellja

NJË DRITARE E HAPUR MISIONI NË AZINË JUGORE

0

postuar Nga Test Author

Je i/e interesuar për tu bërë pjesë e një Udhëtimi Vizionar në Azinë Jugore në Prill të 2017? Qëllimi i udhëtimit është të inkurajojmë e motivojmë besimtarët, lutësit, barinj...

Vazhdo te lexosh…

Tags: azia jugore, udhëtim vizionar

KRISHTI THESARI YNË I PËRBASHKËT

0

postuar Nga David and Brittany Niccotra

Postuar nga David dhe Britani Niccotra më 17 Nëntor 2016, Kisha Baptiste e Stërling, Virginia USA. Kjo ishte Tryeza e parë e Rrumbullakët ku ne kishim mundësi të merrnim pjesë që të dy së bashku. Të thuash ishte tepër e ...

Vazhdo te lexosh…

Tags: tryeza e rrumbullakët në kiev, çfarë është një kishë

ZBULO VULLNETIN E ZOTIT NË LIDHJE ME MISIONIN, PËR TY DHE KISHËN TËNDE

0

postuar Nga Martin Fleetwood

Unë nuk jam një pastor apo një anëtar i ndonjë komiteti misionar apo ndokush që i ka rënë botës anembanë në udhëtime misionare. Nuk jam as ai personi i zakonshëm që përfshihet në Tryezat e Rrumbullakëta ...

Vazhdo te lexosh…

Karakteristikat e një Kishë-Mbjellësi

0

postuar Nga Test Author

Ri publikim i të njëjtit shkrim: nga Kejdis Bakalli / Nëntor 2013

Vazhdo te lexosh…

Tags: ballkan, kishembjelles, ungjillizim

Duke jetuar si një Dritë në Konjicë

0

postuar Nga Test Author

Zoti e ka bekuar Fisnikun dhe Manjolën dhe familjen e tyre me disa miq të mirë vendas. Që në fillimet e tyre nga dëshira e mirë për të jetuar në Konjicë, Fisniku dhe Manjola kanë qenë të gatshëm për të qenë të hapur me njerëzit, dhe kjo gjë ka ndërtuar besim dhe vlerësim. ...

Vazhdo te lexosh…

Tags: kishembjellje, lajmi i mirë, kishëmbjellje, konjicë, bosnjë.

Previous12

Back to Top