Go

Contact Us in Albania

  • Phone: 01302 811319
  • Email: 
  • Mailing Address:  Some office address in Albania, TBD

Contact Us in the UK

  • Phone: 01302 811319
  • Email: 
  • Mailing Address:  24 Elmfield Road, Hyde Park, Doncaster, South Yorkshire DN1 2BA

Contact Us in the US

  • Phone: 202.468.4571
  • Email: 
  • Mailing Address: PO Box 5188 Wheaton, IL 60189-5188

Shqip

ZBULO VULLNETIN E ZOTIT NË LIDHJE ME MISIONIN, PËR TY DHE KISHËN TËNDE

0

postuar Nga Martin Fleetwood

Unë nuk jam një pastor apo një anëtar i ndonjë komiteti misionar apo ndokush që i ka rënë botës anembanë në udhëtime misionare. Nuk jam as ai personi i zakonshëm që përfshihet në Tryezat e Rrumbullakëta ...

Vazhdo te lexosh…

Karakteristikat e një Kishë-Mbjellësi

0

postuar Nga Test Author

Ri publikim i të njëjtit shkrim: nga Kejdis Bakalli / Nëntor 2013

Vazhdo te lexosh…

Tags: ballkan, kishembjelles, ungjillizim

Duke jetuar si një Dritë në Konjicë

0

postuar Nga Test Author

Zoti e ka bekuar Fisnikun dhe Manjolën dhe familjen e tyre me disa miq të mirë vendas. Që në fillimet e tyre nga dëshira e mirë për të jetuar në Konjicë, Fisniku dhe Manjola kanë qenë të gatshëm për të qenë të hapur me njerëzit, dhe kjo gjë ka ndërtuar besim dhe vlerësim. ...

Vazhdo te lexosh…

Tags: kishembjellje, lajmi i mirë, kishëmbjellje, konjicë, bosnjë.

Kishembjellje ne Sukth

0

postuar Nga Test Author

Besi dhe Miriam Gorrea jetojnë së bashku me tre fëmijët e tyre në Sukth, ku Perëndia është duke i përdorur ata në ngritjen e një kishe lokale dhe më tej për të bekuar këtë fshat të vogël të Durrësit. Azhornohuni më poshtë me disa prej lajmeve të tyre më të fundit dhe do ...

Vazhdo te lexosh…

Tags: kishembjellje, sukth, shqiperi, kerkesa lutjeje, mbeshtetje financiare.

TRYEZA E RRUMBULLAKET - KIEV, UKRAINE, 13 DHE 14 TETOR 2016 !

0

postuar Nga Test Author

Rregjistrohu Bashkohu me ne për Tryezën e ardhshme të Rrumbullakët të Rrjetit Radstock në Kiev , Ukrainë , më datat 13 dhe 14 Tetor 2016. Në këtë tryezë do të nxirret në pah puna kishëmbjellëse e ...

Vazhdo te lexosh…

Tags: kiev, kishembjellje, misioni, radstock, ukraine, tavolina e rrumbullaket

5 HAPA SI TA PËRFSHINI GJITHË KISHËN TUAJ NË MISION

0

postuar Nga Max Tikhonoff

Pastaj Jezusi iu afrua dhe iu foli atyre duke thënë: " Mua më është dhënë çdo pushtet në qiell e në tokë. Shkoni, pra, dhe bëni dishepuj nga të gjithë kombet duke i pagëzuar në emër të Atit, e të Birit, dhe Frymës së Shenjtë: duke i mësuar të zbatojnë të gjitha gjërat ...

Vazhdo te lexosh…

Tags: urdherimi i madh, misioni, kisha, kishembjellje

Kush Jemi Ne

0

postuar Nga Test Author

Radstock është një rrjet global kishash të ndërlidhura/që shërbejnë së bashku në mision Në thelb të rrjetit Radstock janë kishat tona anëtare Kishat anëtare, së bashku me skuadrat tona, janë pjesë e të njëjtit vizion dhe ndajnë të njëjtat vlera besimi: TË MBJELLIM ...

Vazhdo te lexosh…

Tags: radstock, rreth, kush, kishat, skuadrat drejtuese, skuadrat rajonale, skuadrat mbeshtetese, bordi i admnistratoreve

ÇFARË BËJMË NE

0

postuar Nga Test Author

RADSTOCK ËSHTË NJË RRJET GLOBAL KISHASH TË NDËRLIDHURA PËR MISION Vizioni i Radstock-ut është të mbjellë dhe përgatisë/ mobilizojë, kudo në botë, kisha që kanë në ADN e tyre misionin (arritjen e të humburve me Ungjillin e Jezus Krishtit). A është kisha juaj duke pasur ...

Vazhdo te lexosh…

Tags: rrjet global kishash, zhvillim partneritetesh, përvojë, trajnim, misionarë, këshillim, projekte

CILI ËSHTË QËLLIMI YNË?

0

postuar Nga Test Author

Misioni është një lëvizje gjithmonë në rritje, si në nivel lokal ashtu edhe global. Ai nis fillimisht në zemrat tona, përforcohet në pragjet tona dhe vazhdon deri në skajet e dheut. Prandaj kërkohet si urtësi ashtu edhe qëndrueshmëri-vazhdimësi për të vendosur prioritetet e ...

Vazhdo te lexosh…

12Next

Back to Top