Go

Contact Us in Albania

  • Phone: 01302 811319
  • Email: 
  • Mailing Address:  Some office address in Albania, TBD

Contact Us in the UK

  • Phone: 01302 811319
  • Email: 
  • Mailing Address:  24 Elmfield Road, Hyde Park, Doncaster, South Yorkshire DN1 2BA

Contact Us in the US

  • Phone: 202.468.4571
  • Email: 
  • Mailing Address: PO Box 5188 Wheaton, IL 60189-5188

Shqip

Rregjistrimet për Tryezën e Rrumbullakët, Mongoli 3 - 5 Tetor 2018

postuar Nga Kara Callaghan

Afati Rregjistrimit deri ne 7 Shtator 2018 Eja së bashku me ne në eventin e ardhshëm të Tryezës së Rrumbullakët në Tetor 2018, në Ulaanbaatar të Mongolise për një udhëtim në shkretëtirën e Gobit dhe konferencën...

Vazhdo te lexosh…

Tags: mongoli, tryeza e rrumbullaket

Tryeza e Rrumbullakët 2018 : Liverpool dhe Irlandë KS

postuar Nga Kara Callaghan

  U HAP REGJISTRIMI Bashkohuni me ne në një ose në dy sesionet e Tryezës së Rrumbullakët Mars 2018 në datat si më poshtë:20-21 mars në Liverpool në Mbretërinë e Bashkuar22-23 mars në KS IrlandëNe do të nxjerrim...

Vazhdo te lexosh…

Lutu për Bosnjën

postuar Nga Kara Callaghan

Përgatitur nga Mike Pasquale nga Kisha e Krishtit, ,Redbourn, Mbretëri e Bashkuar Mision në Bosnjë Më 2 Korrik 2017, disa nga ne, një grup i vogël besimtarësh nga Kisha e Krishtit në Redbourn, u mblodhëm së bashku dhe u nisëm...

Vazhdo te lexosh…

Tags: bosnia, konjic

LAJME NGA RRJETI RADSTOCK

postuar Nga Kara Callaghan

Në vend të zhvillimit të Tryezës së Rrumbullakët të Radstock në Vjeshtën e 2017, ne do t' ju ofrojmë mundësinë për tu përfshirë në udhëtime vizitë sipas Vizionit, në kontekstin e misionit...

Vazhdo te lexosh…

Tryeza e Rrumbullakët në Shqipëri, 08 - 10 Mars, 2017

postuar Nga Kara Callaghan

  REGJISTROHU KETU.    Vëllezër dhe motra eja të merrni pjesë së bashku me ne, në Tryezën e Rrumbullakët të Radstock, në datat 08 – 10 Mars 2017. Eventi i Tryezës së Rrumbullakët do të theksojë...

Vazhdo te lexosh…

Tags:  berat,  kishe-mbjellje,  durres,  sukth,  tryeza e rrumbullaket shqiptare

Back to Top