Go

Contact Us in Albania

  • Phone: 01302 811319
  • Email: 
  • Mailing Address:  Some office address in Albania, TBD

Contact Us in the UK

  • Phone: 01302 811319
  • Email: 
  • Mailing Address:  24 Elmfield Road, Hyde Park, Doncaster, South Yorkshire DN1 2BA

Contact Us in the US

  • Phone: 202.468.4571
  • Email: 
  • Mailing Address: PO Box 5188 Wheaton, IL 60189-5188

Shqip

Projekti Veror Ungjillizues ne Kiev, Ukraine

postuar Nga Test Author

  Një prej kishave anëtare të “Radstock Ministries” me vendodhje në Kiev është në një moment emergjent për ndihmë, duke kërkuar vullnetarë që të bashkëpunojnë në kampet verore të...

Vazhdo te lexosh…

Tags: kiev, studentët, kamp veror

“JETA URBANE” shijon jetėn e re!

postuar Nga Anthony Adams

Postuar nga Anthony Adams, mė 18 Maj 2017 Kisha anėtare e Radstock Ministries “Urban Life” qė operon nė njėrin prej qyteteve multi – kulturore, qytetit tė Derby nė Mbretėrinė e Bashkuar raporton mbi zhvillimet e shėrbesės...

Vazhdo te lexosh…

Tags: pagezim, spanjisht, jete urbane

DUKE SHTRIRË MË THELLË RRËNJËT - Nga Gregor Menga në T'VO

postuar Nga Gregor Menga

  "Kohët e fundit, Gregori dhe familja e tij morën një thirrje për të shkuar në një qytet të ri me qëllimin për të filuar marëdhënie të reja në komunitet si dhe për të ngritur e mbjellë një...

Vazhdo te lexosh…

Tags: ballkan, kishembjelles

DJE ISHTE NJE DITË E VEÇANTË - Nga Gregor Menga në T'VO

postuar Nga Gregor Menga

M, një besimtare e re dhe 16 vjeçare, mori pjesë në takimin e grupit të shtëpisë për herë të dytë. Ajo bëri pyetje gjatë gjithë kohës.  Kështu na u desh të ndryshonim planin tonë të studimit...

Vazhdo te lexosh…

Tags: shqiperia, kishembjellja

Karakteristikat e një Kishë-Mbjellësi

postuar Nga Test Author

Ri publikim i të njëjtit shkrim: nga Kejdis Bakalli / Nëntor 2013

Vazhdo te lexosh…

Tags: ballkan, kishembjelles, ungjillizim

Back to Top