Go

Contact Us in Albania

 • Phone: 01302 811319
 • Email: 
 • Mailing Address:  Some office address in Albania, TBD

Contact Us in the UK

 • Phone: 01302 811319
 • Email: 
 • Mailing Address:  24 Elmfield Road, Hyde Park, Doncaster, South Yorkshire DN1 2BA

Contact Us in the US

 • Phone: 202.468.4571
 • Email: 
 • Mailing Address: PO Box 5188 Wheaton, IL 60189-5188

Shqip

Rregjistrimet për Tryezën e Rrumbullakët, Mongoli 3 - 5 Tetor 2018

postuar Nga Kara Callaghan

Afati Rregjistrimit deri ne 7 Shtator 2018

Eja së bashku me ne në eventin e ardhshëm të Tryezës së Rrumbullakët në Tetor 2018, në Ulaanbaatar të Mongolise për një udhëtim në shkretëtirën e Gobit dhe konferencën e Tryezës së Rrumbullakët në datat 3-5 Tetor (mbërritja juaj duhet të jetë më datën 28 Shtator).

Eja të mësosh nga përvoja e kishave anëtare të Radstock sesi ato janë duke e vënë në jetë thirrjen e tyre për Mision si në rajonin e Mongolisë apo edhe në pjesë të tjera të botës.

Eja të dëgjosh për sfidat, merr trajnim apo mëso më shumë mbi mundesitë që të paraqiten për Mision nëpërmjet Rrjetit Radstock, si dhe merr pjesë në çështjet që hasin kishat anëtare kur ato përfshihen në Misionin ndër-boteror.

Vend mbërritja është aeroporti Ndërkombëtar i Chinggis Khaan, në Ulaanbaatar, Mongolia.
Rregjistrimet kanë nisur e ndërkaq do të qëndrojnë të hapura deri më datën 7 Shtator 2018.

Në koston e Rregjistrimit përfshihen :

 • Udhëtimi në Shkretëtirën e Gobit: $450 USD/£340 GBP/€385 Euro
 • Rregjistrimit në Tryezën e Rrumbullakët: $263 USD/£207 GBP/€230 Euros

 

Rregjistrohu këtu

Tags: mongoli, tryeza e rrumbullaket

koment

Back to Top