Go

Contact Us in Albania

  • Phone: 01302 811319
  • Email: 
  • Mailing Address:  Some office address in Albania, TBD

Contact Us in the UK

  • Phone: 01302 811319
  • Email: 
  • Mailing Address:  24 Elmfield Road, Hyde Park, Doncaster, South Yorkshire DN1 2BA

Contact Us in the US

  • Phone: 202.468.4571
  • Email: 
  • Mailing Address: PO Box 5188 Wheaton, IL 60189-5188

Shqip

Trajnim nga Akademia Radstock

postuar Nga Ada Manushi

Lexo këtu

“Radstock Albania”  ka privilegjin dhe gëzimin e madh të mirëpresë në hapjen e Akademisë Radstock: “Trajnimin intensiv për Kishëmbjellës". Trajnimi është i hapur për njerëz nga çdo vend brenda dhe jashtë Shqipërisë. Regjistrimi do jetë i limituar në 10 vende. Për më shumë informacion dhe për Formularin e Aplikimit kontakto:  

Brian Jose   / Mob. ++355 069 261 2477 ose

Lexo këtu

 

koment

Back to Top