Go

Contact Us in Albania

  • Phone: 01302 811319
  • Email: 
  • Mailing Address:  Some office address in Albania, TBD

Contact Us in the UK

  • Phone: 01302 811319
  • Email: 
  • Mailing Address:  24 Elmfield Road, Hyde Park, Doncaster, South Yorkshire DN1 2BA

Contact Us in the US

  • Phone: 202.468.4571
  • Email: 
  • Mailing Address: PO Box 5188 Wheaton, IL 60189-5188

Shqip

Tryeza e Rrumbullakët në Shqipëri, 08 - 10 Mars, 2017

postuar Nga Kara Callaghan

 

REGJISTROHU KETU.   

Vëllezër dhe motra eja të merrni pjesë së bashku me ne, në Tryezën e Rrumbullakët të Radstock, në datat 08 – 10 Mars 2017. Eventi i Tryezës së Rrumbullakët do të theksojë rëndësinë e kishë - mbjelljes në zonat lokale e fshatra, në portin e Durrësit, në lokalitetet e qytetit të Beratit apo zonat në afërsi të fshatit Sukth.

Përgjatë zhvillimeve të mëtejshme të Tryezës do të marrim informacion mbi projektet misionare të rrjetit Radstock dhe do të thellohemi në cështje të rëndësishme me të cilat hasen kishat sot ndërsa përfshihen në mision.

Registrimet  do të mbyllen më 15 Shkurt 2017. Shënoni në Formularin e Aplikimit interesin tuaj në cilin prej udhëtimeve turne dëshironi të përfshiheni. Nëse keni zgjedhur një prej udhëtimeve turne, ne ju rekomandojmë të mos e bëni ende rezervimin e fluturimit derisa të merrni konfirmim nga koordinatori i konferencës.

 

 

 

Tags:  berat,  kishe-mbjellje,  durres,  sukth,  tryeza e rrumbullaket shqiptare

koment

Back to Top