Go

Contact Us in Albania

  • Phone: 01302 811319
  • Email: 
  • Mailing Address:  Some office address in Albania, TBD

Contact Us in the UK

  • Phone: 01302 811319
  • Email: 
  • Mailing Address:  24 Elmfield Road, Hyde Park, Doncaster, South Yorkshire DN1 2BA

Contact Us in the US

  • Phone: 202.468.4571
  • Email: 
  • Mailing Address: PO Box 5188 Wheaton, IL 60189-5188

Na kontaktoni

Për informacione të mëtejshme mbi Rrjetin e kishave të Radstock dhe se si ju apo kisha juaj mund të përfshihet në mision ju lutemi dërgo email në  ose kontaktoni në adresat e mëposhtme:

Image result for albanian vector flag"

           USA flag
Për pyetje të tjera: Brian Jose Kara Callaghan
Për donacion:
Adresa:
Radstock Albania
Rr.Taulantia/Lagjja 1
Dures,Shqiperi
Radstock Ministries
P.O. Box 5188Wheaton,
IL 60189-5188z
Telefon: 06926124778 202.468.4571
Email:

 

Back to Top