Go

Contact Us in Albania

  • Phone: 01302 811319
  • Email: 
  • Mailing Address:  Some office address in Albania, TBD

Contact Us in the UK

  • Phone: 01302 811319
  • Email: 
  • Mailing Address:  24 Elmfield Road, Hyde Park, Doncaster, South Yorkshire DN1 2BA

Contact Us in the US

  • Phone: 202.468.4571
  • Email: 
  • Mailing Address: PO Box 5188 Wheaton, IL 60189-5188

Shqip

Lutu për Bosnjën

0

postuar Nga Kara Callaghan

Përgatitur nga Mike Pasquale nga Kisha e Krishtit, ,Redbourn, Mbretëri e Bashkuar Mision në Bosnjë Më 2 Korrik 2017, disa nga ne, një grup i vogël besimtarësh nga Kisha e Krishtit në Redbourn, u mblodhëm së bashku dhe u nisëm...

Vazhdo te lexosh…

Tags: bosnia, konjic

Projekti Veror Ungjillizues ne Kiev, Ukraine

0

postuar Nga Test Author

  Një prej kishave anëtare të “Radstock Ministries” me vendodhje në Kiev është në një moment emergjent për ndihmë, duke kërkuar vullnetarë që të bashkëpunojnë në kampet verore të...

Vazhdo te lexosh…

Tags: kiev, studentët, kamp veror

Zhvillimet e Sesionit të parë të Akademisë Radstock mbi Kishëmbjelljen!

0

postuar Nga Brian Jose

Brian Jose njofton zhvillimet e sesionit të parë të Kursit Trajnues mbi Kishëmbjelljen  të "Akademisë Radstock"  Maj - Qershor, 2017, Durrës Shqipëri   “E KAM ËNDËRRUAR KËTË MOMENT QË PREJ 13 VJETËVE...

Vazhdo te lexosh…

Tags: akadeia radstock, trajnim për më shumë informacion mbi mundësinë se si mund të bëheni pjesë e shëbesës në këto kampe. mbi kishëmbjelljen

“JETA URBANE” shijon jetėn e re!

0

postuar Nga Anthony Adams

Postuar nga Anthony Adams, mė 18 Maj 2017 Kisha anėtare e Radstock Ministries “Urban Life” qė operon nė njėrin prej qyteteve multi – kulturore, qytetit tė Derby nė Mbretėrinė e Bashkuar raporton mbi zhvillimet e shėrbesės...

Vazhdo te lexosh…

Tags: pagezim, spanjisht, jete urbane

Çfarë është Manuali i Misionit Radstock?

0

postuar Nga Brian Jose

Në letrën e Romakëve kapitulli 15, shohim që apostulli Pal bën deklaratën e tij të famshme, se ai e kishte “shpallur plotësisht” Ungjillin e Jezus Krishtit, nga Jeruzalemi deri në Iliri ( Shqipëria e ditëve...

Vazhdo te lexosh…

LAJME NGA RRJETI RADSTOCK

0

postuar Nga Kara Callaghan

Në vend të zhvillimit të Tryezës së Rrumbullakët të Radstock në Vjeshtën e 2017, ne do t' ju ofrojmë mundësinë për tu përfshirë në udhëtime vizitë sipas Vizionit, në kontekstin e misionit...

Vazhdo te lexosh…

Akademia Radstock: Kurs Trajnimi mbi Kishëmbjelljen

0

postuar Nga Brian Jose

Akademia Radstock ka privilegjin dhe gëzimin të njoftojë Trajnimin e Parë Intesiv mbi Kishëmbjelljen. Zhvillimi i Programit do të shtrihet përgjatë 4 javëve, për të gjithë ata që janë të përfshirë në...

Vazhdo te lexosh…

Trajnim nga Akademia Radstock

0

postuar Nga Ada Manushi

Lexo këtu “Radstock Albania”  ka privilegjin dhe gëzimin e madh të mirëpresë në hapjen e Akademisë Radstock: “Trajnimin intensiv për Kishëmbjellës". Trajnimi është i hapur për njerëz nga çdo vend...

Vazhdo te lexosh…

Hyrje në Seminarin e Prezantimit Biblik

0

postuar Nga Ada Manushi

Rregjistrohu “Radstock Albania” ka privilegjin të organizojë Seminarin një ditor mbi "Mësimin dhe Interpretimin Biblik" si dhe t’ju ftojë e t 'ju mirëpresë në të.  Synimi i këtij eventi qëndron në trajnimin...

Vazhdo te lexosh…

Tryeza e Rrumbullakët në Shqipëri, 08 - 10 Mars, 2017

0

postuar Nga Kara Callaghan

  REGJISTROHU KETU.    Vëllezër dhe motra eja të merrni pjesë së bashku me ne, në Tryezën e Rrumbullakët të Radstock, në datat 08 – 10 Mars 2017. Eventi i Tryezës së Rrumbullakët do të theksojë...

Vazhdo te lexosh…

Tags:  berat,  kishe-mbjellje,  durres,  sukth,  tryeza e rrumbullaket shqiptare

Previous123

Back to Top