Go

Contact Us in Albania

  • Phone: 01302 811319
  • Email: 
  • Mailing Address:  Some office address in Albania, TBD

Contact Us in the UK

  • Phone: 01302 811319
  • Email: 
  • Mailing Address:  24 Elmfield Road, Hyde Park, Doncaster, South Yorkshire DN1 2BA

Contact Us in the US

  • Phone: 202.468.4571
  • Email: 
  • Mailing Address: PO Box 5188 Wheaton, IL 60189-5188

Shqip

Tryeza e Rrumbullakët 2018 : Liverpool dhe Irlandë KS

postuar Nga Kara Callaghan

  U HAP REGJISTRIMI Bashkohuni me ne në një ose në dy sesionet e Tryezës së Rrumbullakët Mars 2018 në datat si më poshtë:20-21 mars në Liverpool në Mbretërinë e Bashkuar22-23 mars në KS IrlandëNe do të nxjerrim...

Vazhdo te lexosh…

Çfarë është Manuali i Misionit Radstock?

postuar Nga Brian Jose

Në letrën e Romakëve kapitulli 15, shohim që apostulli Pal bën deklaratën e tij të famshme, se ai e kishte “shpallur plotësisht” Ungjillin e Jezus Krishtit, nga Jeruzalemi deri në Iliri ( Shqipëria e ditëve...

Vazhdo te lexosh…

ZBULO VULLNETIN E ZOTIT NË LIDHJE ME MISIONIN, PËR TY DHE KISHËN TËNDE

postuar Nga Martin Fleetwood

Unë nuk jam një pastor apo një anëtar i ndonjë komiteti misionar apo ndokush që i ka rënë botës anembanë në udhëtime misionare. Nuk jam as ai personi i zakonshëm që përfshihet në Tryezat e Rrumbullakëta...

Vazhdo te lexosh…

Duke jetuar si një Dritë në Konjicë

postuar Nga Test Author

Zoti e ka bekuar Fisnikun dhe Manjolën dhe familjen e tyre me disa miq të mirë vendas. Që në fillimet e tyre nga dëshira e mirë për të jetuar në Konjicë, Fisniku dhe Manjola kanë qenë të gatshëm për të qenë të hapur me njerëzit, dhe kjo gjë ka ndërtuar besim dhe vlerësim. Shumë prej vendasve...

Vazhdo te lexosh…

Tags: kishembjellje, lajmi i mirë, kishëmbjellje, konjicë, bosnjë.

ÇFARË BËJMË NE

postuar Nga Test Author

RADSTOCK ËSHTË NJË RRJET GLOBAL KISHASH TË NDËRLIDHURA PËR MISION Vizioni i Radstock-ut është të mbjellë dhe përgatisë/ mobilizojë, kudo në botë, kisha që kanë në ADN e tyre misionin (arritjen e të humburve me Ungjillin e Jezus Krishtit). A është kisha juaj duke pasur këtë lloj vizioni? A...

Vazhdo te lexosh…

Tags: rrjet global kishash, zhvillim partneritetesh, përvojë, trajnim, misionarë, këshillim, projekte

Back to Top